Dobijte si kredit jen jednou SMS s pomocí platební karty Poštovní spořitelny

Vlastníci platební karty Poštovní spořitelny a ČSOB mají nyní možnost dobíjet si kredit na svých Twist kartách zasláním jediné zprávy SMS. Stačí jen provést úvodní registraci služby na některém z vybraných bankomatů ČSOB, které jsou označeny ikonou SMS.

Na základě této registace klient obdrží na stvrzence z bankomatu své číslo DPIN. Potom si již může kdekoliv a kdykoliv dobít kredit libovolné SIM karty s předplacenou službou Twist pouhým odesláním SMS. Tímto jednoduchým způsobem mohou ze svého účtu dobíjet kredit například rodiče svým dětem, čímž zabrání manipulaci s hotovostí.

Zaslání „dobíjecí“ SMS na číslo 5602 je zdarma stejně jako potvrzení od operátora, že celý proces proběhl úspěšně. Dobíjená částka je pak automaticky stržena z účtu majitele karty, k níž byl vydán DPIN.

Jednou z možností je Maxkarta Poštovní spořitelny. Tato je k účtu vydávána zdarma a umožňuje svému majiteli celou řadu operací. Maxkarta obsahuje jak čipovou tak magnetickou aplikaci, což zvyšuje možnosti jejího využití. Je možné použít ji například k platbě v obchodech – tuzemských i zahraničních, k výběru hotovosti z bankomatů či na kterékoliv pobočče České pošty, k podávání jednorázových platebních příkazů, k úhradě složenek nebo ke vkladu finančních prostředků na účet. A nyní nově i k dobíjení kreditu na mobilním telefonu.

Maxkartu má v současné době 850 000 klientů Poštovní spořitelny a zájem o ni neustále narůstá.

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB