Do banky ani krok a přesto na spořícím účtu velký skok!

U BAWAG Bank stačí zavolat na bezplatnou infolinku nebo vyplnit on-line žádost, či žádost poslat poštou.

BAWAG Bank CZ a.s. v těchto dnech zprovoznila avizovanou možnost otevřít si výhodný spořící účet s úrokovou sazbou 3,33% p.a., a to i bez osobní návštěvy banky. Stačí kdykoliv zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800 nebo vyplnit on-line žádost na webovských stránkách banky www.bawag.cz, či ji poslat poštou.

Jak to funguje?

Po vyplnění formuláře žádosti banka klientovi zašle poštou tzv. „uvítací balíček“, který obsahuje smlouvu, průvodní dopis s podrobnými informacemi, Všeobecné obchodní podmínky, výňatek ze Sazebníku a další potřebné dokumenty. Klient si vše prostuduje, podepíše smlouvu a spolu s kopiemi 2 platných dokladů a kopií výpisu z běžného účtu, ze kterého bude realizována první platba, zašle zpět poštou bance v předplacené obálce. Banka poté klienta emailem informuje o zřízení spořícího účtu a vyzve jej k první platbě.

Jak lze spořící účet ovládat?

Pomocí internetového bankovnictví (je poskytováno zdarma), autorizační či platební karty a čtečky této karty