Diners Club International má nové logo

Logo společnosti Diners Club International prošlo grafickou úpravou a od 20. března 2009 vstupuje v platnost jeho nová podoba.

Logo Diners Club znají lidé po celém světě již téměř šedesát let jako značku kvalitního a bezpečného platebního prostředku. Od svého vzniku v roce1950, kdy byla v New Yorku vydána první platební karta světa, karta Diners Club, již prošlo logo společnosti řadou změn a úprav. V různých obměnách však vždy bylo tvořeno oválem v modré a bílé barvě a názvem společnosti. Ty zůstávají i nadále. Nové logo je však výraznější, změnil se tvar oválu, jeho barva i font písma a nápis Diners Club je větší, než tomu bylo dříve.

Nové logo je modernější a dynamičtější, ale zároveň navazuje na nejlepší tradice společnosti a zachovává zažitý formát. Nový vzhled loga signalizuje, že Diners Club International je moderní společnost, která se pružně vyvíjí a přizpůsobuje.

Po přechodnou dobu mohou být ještě používány materiály se starší verzí loga Diners Club International. Postupně by však mělo dojít k jeho úplnému nahrazení logem novým, a to jak na všech tištěných a elektronických materiálech, tak u obchodníků a na bankomatech.