Děti do 15 let získají u Stavební spořitelny České spořitelny smlouvu zdarma

[Tisková zpráva] Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) nabízí v období od 1. května do 30. června 2010 uzavření smlouvy o stavebním spoření pro děti zdarma. Klientům juniorům (do 15 let včetně), kterým zákonní zástupci uzavřou v průběhu května a června letošního roku smlouvu o stavebním spoření, Buřinka připíše finanční prémii na účet stavebního spoření.

Její  výše závisí  na cílové částce zvolené ve smlouvě a činí 100 % z úhrady za uzavření smlouvy, maximálně 1 500  Kč. Smlouva s cílovou částkou do 300 000 Kč tak bude zdarma, protože   prémie  pokryje  náklady  na  úhradu za uzavření smlouvy o stavebním spoření, která činí   0, 5 % z cílové částky.

Prémii může klient získat po uzavření smlouvy do 30. června 2010 a zaplacení úhrady za její uzavření do 31. srpna 2010. SSČS připíše klientovi finanční prémii na účet stavebního spoření zpětně k poslednímu dni měsíce, v němž splnil podmínky pro přiznání prémie.

Informaci o připsání prémie klient obdrží ve výpisu se stavem účtu k 31. prosinci 2010. Dříve může informaci získat prostřednictvím internetové služby České spořitelny SERVIS 24 nebo SERVIS 24 Start. Uzavření smlouvy je spojeno i s dalšími výhodami: státní podporou až 3000 Kč ročně, 2% úročením vkladů a osvobozením úroků z vkladů od daní.

Smlouvy o stavebním spoření lze uzavřít v pobočkách České spořitelny a také u externích partnerů České spořitelny. Bližší informace je možné získat i na bezplatné informační lince  800 207 207 a na adrese www.burinka.cz.