Delvita otevírá 97. prodejnu v ČR

Dnes 14.12.2006 v 7:00 otevřela Delvita novou prodejnu Delvita Kolbenova v pražských Vysočanech. Zcela nová prodejna nabídne více jak 1000m2 prodejní plochy. Na ní zákazníci naleznou téměř 10 tisíc položek sortimentu nejen v oblasti kvalitních potravin, ale i drogerie a potřeb do domácnosti.

„Vytkli jsme si dva hlavní cíle. Jednak dostát slibu a otevřít nový moderní supermarket pro zákazníky, kteří v minulosti navštěvovali prodejnu Delvita Jena nedaleko odtud. Zároveň chceme, aby si k nám našli cestu i noví zákazníci. První tržební výsledky a ohlasy nás utvrzují v tom, že se oba cíle dobře naplňují,“ říká manažer komunikace Delvity Petr Uchytil. Jen za dopoledne prodejnu navštívilo 1200 zákazníků.

Prodejna Delvita Kolbenova disponuje rozsáhlou otvírací dobou, vlastním parkovištěm, dostatkem prostoru pro pohodlné nakupování, samozřejmostí je vážení zeleniny na pokladnách pro ještě rychlejší nákup.

90% sortimentu pochází od českých výrobců, sortiment zahrnuje asi 280 položek v kvalitě BIO. Zákazníky chce Delvita zaujmout také akční nabídkou vánočních specialit v úsecích masa, lahůdek, ovoce, mléka i pečiva.

Delvita je součástí Belgické skupiny Delhaize Group, která provozuje více jak 2500 prodejen na třech kontinentech.