Delvita je Nejoblíbenější obchodník roku 2005

Slavnostním večerem vyvrcholil v úterý 11.10. třetí ročník soutěže Obchodník roku. V rámci 11 vyhlašovaných kategorií získala společnost Delvita titul „Nejoblíbenější obchodník roku 2005“. Po vítězství v kategorii supermarketů v předchozích dvou letech, tak Delvita získává další cennou trofej, která vychází z přímého hlasování nejširší veřejnosti.

Cenu za společnost Delvita převzala ředitelka lidských zdrojů Štěpánka Duffková. K ocenění dodala: Je to určitě velký úspěch, všech zaměstnanců Delvity, kteří se denně snaží nabídnout možnost toho nejlepšího nakupování.. O radost z ocenění se určitě podělíme nejen s nimi, ale vhodnou formou také se zákazníky, díky nimž jsme tuto cenu získali. Právě zákazníci měli možnost pomocí SMS a internetového hlasování volit nejoblíbenějšího obchodníka roku 2005 a to nezávisle na šetření společnosti Incoma Research, které stanovilo vítěze dalších deseti kategorií.

Delvita na stupních vítězů stojí již po třetí za sebou. V první ročníku v roce 2003 získala vítězství v kategorii supermarketů a o rok později se stala supermarketem roku podruhé. Letos ji v této kategorii předstihla značka Albert. Kdybychom opět vyhráli v kategorii supermarketů bylo by to hezké, letošní titul je, ale ještě cennější. Zákazníci, nám dali jasně najevo, že nám fandí a pozitivně přijímají naši snahu o jejich spokojenost. Podle jejich názoru jsme předstihli nejen supermarkety, ale také ostatní obchodní řetězce, včetně hypermarketů, prodejců nábytku, elektroniky a dalších. To má pro Delvitu nesmírnou hodnotu a za to jim děkujeme,uzavírá Štěpánka Duffková.

Prestižní soutěž Obchodník roku, na níž převzala záštitu Hospodářská komora ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, je organizována společnostmi GE Money Multiservice a Fincentrum.

Celkový přehled vítězů v jednotlivých kategoriích:

• Držitel ocenění „Obchodník roku 2005“ OBI
  • Hypermarket roku 2005 Kaufland