Daňový a účetní servis pro podnikatele zdarma

CÍGLER SOFTWARE, dodavatel Money, jednoho z nejrozšířenějších ekonomických systémů v Česku, spustil na svých internetových stránkách provoz infoservisu profesionálních daňových poradců. Na www.money.cz naleznou zájemci o novinky z účetní a daňové oblasti nejnovější legislativní informace, tipy a návody. Daňový a účetní servis poskytuje společnost CÍGLER SOFTWARE zdarma, a to nejen uživatelům ekonomického systému Money.

CÍGLER SOFTWARE dlouhodobě spolupracuje s profesionálními daňovými a účetními poradci. Naše firma má rozsáhlý on-line seznam poradců, kteří jsou s námi v úzkém kontaktu, perfektně ovládají systém Money a nabízí jeho uživatelům profesionální služby, říká Tomáš Bobek, marketingový manažer CÍGLER SOFTWARE. Nové příspěvky v rámci daňového a účetního servisu jsou publikovány každý týden na základě aktuálních změn a novinek ve sledovaných oblastech.

Daňový a účetní informační servis, poskytovaný společností CÍGLER SOFTWARE, nemá za cíl nahradit již fungující specializovaná fóra a internetové servery. Chceme přinášet hlavně garantovaný odborný pohled na aktuální daňové a účetní novinky a nabízet tak podnikatelům a účetním řešení konkrétních otázek podaných přehlednou a srozumitelnou formou, dodává Tomáš Bobek.