Daniel Hindls – nová posila managementu společnosti

Novou posilou vedení společnosti Pojišťovny České spořitelny se od srpna 2004 stal na pozici ředitele externích sítí Daniel Hindls. Do jeho péče tak přechází vše, co souvisí s externími obchodními partnery.

Do Pojišťovny ČS přišel s dlouhodobou praxí v Credit Suisse Life & Pensions. Z pozice manažera pro klíčové partnery, kterou zastával od prosince r.1999 se propracoval na zástupce ředitele úseku externích kanálů. Předtím krátce působil v oblasti automobilismu.

Daniel Hindls (28) je svobodný a bezdětný. V současnosti studuje na VŠFS, obor pojišťovnictví. Kromě sportu jako je volejbal, lyžování či squash se ve volných chvílích věnuje počítačové technice a moderní hudbě. K jeho koníčkům patří i vše, co má motor.

Přestože je v současnosti nejvýznamnějším prodejním kanálem Česká spořitelna, nepodceňujeme obchodní schopnosti našich externích partnerů. Nyní spolupracujeme s přibližně třiceti společnostmi, které si zaslouží stejnou pozornost jaká je věnována právě ČS, poznamenává k relevanci pozice Martin Janovsky, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele k jehož zodpovědnosti patří právě i externí sítě.

Martina Priegelhofová
Pojišťovny České spořitelny, a.s.