Dalším novým partnerem AXA Clubu je společnost PLUS - DISCOUNT spol. s r.o.

Novým partnerem AXA Clubu se stala společnost PLUS - DISCOUNT spol. s r.o., provozující v ČR diskontní prodejny Plus. Finanční skupina AXA tak pro členy AXA Clubu rozšířila nabídku partnerů, u kterých mohou využívat zajímavé slevy na nakupované zboží a zároveň si svými nákupy šetřit na důchod. Za každou transakci uskutečněnou platební kartou AXA získávají 0,3 % ze zaplacené částky přímo na svůj účet penzijního připojištění. V případě, že člen kartu použije v obchodech zapojených do AXA Clubu, získá další peníze navíc. U společnosti PLUS - DISCOUNT spol. s r.o. jsou členům AXA Clubu na účet penzijního připojištění připisovány 3 % z každého nákupu nad 300 Kč. Na takto naspořené prostředky se také vztahuje státní příspěvek a daňové úlevy.

„Jsme rádi, že počet partnerů AXA Clubu stále roste a naši klienti tak mají možnost využít zajímavých finančních slev ve stále větším počtu obchodů. Naším cílem je, aby členové mohli využívat výhod klubu v co nejširším sortimentu výrobků a služeb,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace AXA.

„Plus je v současné chvíli nejvíce inovativním diskontním řetězcem na Českém trhu, a to díky zavedení značek Karlův Dvůr, řady biopotravin BioBio či možnosti bezhotovostních plateb na jakékoliv ze svých 135 prodejnách. Proto jsme se zapojili do AXA Clubu, protože v něm vidíme zajímavý potenciál jak pro naše zákazníky, tak i pro nás. V následujících pěti letech chceme zdvojnásobit počet našich provozoven a proinvestovat více než 7 miliard,“ uvádí jednatel PLUS – DISCOUNT André Rinnensland.

PLUS – DISCOUNT spol. s r.o. je se svými téměř 4 000 prodejnami a více než 40 000 zaměstnanci jedním ze tří největších diskontních řetězců v Evropě a dále expanduje.

Modelový příklad spoření na penzi v AXA Clubu:

Klient měsíčně spoří 400 Kč a dostává státní příspěvek 140 Kč. Když kartou měsíčně zaplatí za běžné nákupy 5 000 Kč u vybraného obchodu zapojeného do AXA Clubu, přibude na jeho účtu penzijního připojištění 400 Kč + 165 Kč zisku za provedené platby (3 % příspěvek od partnera + 0,3 % bonus za platbu kartou) +150 Kč státního příspěvku, tedy celkem 715 Kč. To je téměř o třetinu více, než kdyby kartu nepoužíval! Bez karty spoří 540 Kč, s kartou 715 Kč, to je o 32 % více.

Výhody spojené se členstvím v AXA Clubu

Věrnostní výhody:

• příspěvky partnerů převáděné automaticky na penzijní připojištění
  • 0,3 % ze všech nákupů kartou je okamžitě zasláno přímo na penzijní připojištění
  • zdarma otevření zabouchnutých dveří, odstranění příčin havárií v domácnosti a dalších asistenčních služeb v celkové hodnotě 49 000 Kč ročně
  • možnost zjišťovat stav účtu penzijního připojištění v bankomatech sítě Euronet

Finanční výhody:

• mezinárodní platební karta VISA
  • finanční rezerva ve formě předschváleného úvěrového limitu až 30 000 Kč bez nutnosti dokládat příjem
  • až 45denní bezúročné období
  • bez nutnosti zakládat další bankovní účet

Karta bez poplatků:

• vydání karty zdarma
  • měsíční poplatek za vedení karty zdarma
  • měsíční výpis zdarma
  • roční vedení karty v prvním roce zdarma (ani v dalších letech neplatí držitel roční poplatek 360 Kč, pokud jeho nákupy zaplacené kartou činí alespoň 35 000 Kč za rok)
  • v případě nevyužití až 45denního bezúročného období činí úroková sazba 1,95 % měsíčně

Všechny tyto bezplatné služby si mohou členové AXA Clubu zdarma aktivovat na telefonním čísle 841 11 121 nebo na některém z obchodních míst skupiny AXA. Podrobné informace lze získat také na www.axa.cz.

Další partneři AXA Clubu:

• Benzina
    Největší celoplošná síť čerpacích stanic v ČR
  • SCHLECKER
    Lídr maloobchodní sítě drogistického zboží v ČR
  • EXIM Tours
    Největší touroperátor leteckých zájezdů v ČR
  • Knihkupectví Kanzelsberger
    Největší knihkupecký řetězec v ČR
  • DATART
    Přední maloobchodní prodejce spotřební elektroniky v ČR
  • Bontonland