Dagmar Dvořáková se stala novou ředitelkou útvaru Exportní a strukturované financování obchodu ČSOB

[Tisková zpráva] Ředitelkou útvaru Exportní a strukturované financování obchodu ČSOB byla k 1. 11. 2010 jmenována Dagmar Dvořáková. Ve vedení útvaru, který zajišťuje nabídku a další rozvoj produktů v oblasti exportního financování, financování obchodních pohledávek a komoditního financování, nahradila Miloše Večeřu.

“V době odeznívající hospodářské krize a rostoucí zahraniční poptávky je naším hlavním cílem maximální podpora českých společností při exportu jejich zboží. Jakožto banka s vedoucí pozicí na trhu v této oblasti se přitom můžeme opřít o velmi cenné zkušenosti z předchozích transakcí, zároveň se snažíme našim klientům nabízet i nové inovativní struktury financování exportu,“ řekla  Dagmar Dvořáková.

Dagmar Dvořáková je absolventkou fakulty obchodní VŠE v Praze. V bankovnictví pracuje od počátku roku 1993, kdy nastoupila do tehdejší IPB, která se v roce 2000 sloučila s ČSOB. Většinu své téměř osmnáctileté bankovní kariéry pracovala Dagmar Dvořáková na různých pozicích v oblasti financování vývozních aktivit českých společností. V posledních dvou letech řídila obchodní týmy v řadě úspěšných transakcí v souhrnné výši financování překračující ekvivalent 150 milionů euro.

Dagmar Dvořáková hovoří plynně anglicky, rusky a německy. Je vdaná, má dvě dcery a vedle studia cizích jazyků patří mezi její hlavní záliby také sport.