Cyrrus – úspěšný rok 2010 zažili i námi sponzorovaní sportovci

[Tisková zpráva] Největší mimopražská brokerská společnost CYRRUS oslavila společně s Taneční školou R+P Bartůňkových úspěch na Mistrovství světa ve stepu v Německu. Dvě zlaté medaile v této neolympijské disciplíně jim mohou jiné jiná sportovní odvětví pouze závidět.

cJedna z nejúspěšnějších českých stepařských škol R+P Bartůňkových prošla rokem 2010 na vítězné vlně. Po zisku pěti titulů a sedmi druhých míst na květnovém Mistrovství ČR v Praze, uspěla i na Mistrovství Evropy v Záhřebu – tři první místa a pět míst druhých bylo více než jen obyčejným oceněním práce celého týmu. Vrchol roku však přišel na prosincovém Mistrovství světa v Německu, kde škola dosáhla na dva tituly – malá skupina s živou hudbou a v kategorii dospělých – miniprodukci,  si vyslechla hudbu nejkrásnější – českou státní hymnu.

„Poděkování patří nejen stepařům, ale i jejich rodičům a v neposlední řadě i sponzorům, bez kterých bychom se nemohli Mistrovství světa účastnit.“ říká k tomuto úspěchu majitel školy Pavel Bartůněk.

Pod úspěchem je částečně podepsána i makléřská společnost CYRRUS, a.s., která dlouhodobě podporuje tuto taneční školu i sport obecně v celém brněnském regionu.

„Jsme rádi, že námi sponzorovaný tým dosáhl takovéhoto úspěchu a pro rok 2011 naše sportovně- donátorské aktivity ještě rozšíříme.“  říká ředitel společnosti CYRRUS, a.s. Jiří Loubal.