ČSOB v Karlových Varech přivítala klienty v nových prostorách

Klienti pobočky ČSOB v Karlových Varech se od dnešního dne mohou těšit z možnosti lepšího kontaktu se svými bankéři. Umožnila jim to rozsáhlá rekonstrukce pobočky na třídě T.G. Masaryka, která byla právě dnes opět otevřena. Již na první pohled je patrné více než dvojnásobné zvýšení plochy haly v přízemí. Z pohledu klientů je však nejdůležitějším krokem zkrácení čekacích lhůt a větší univerzálnost jednotlivých pracovišť. Díky tomuto kroku lze např. v zóně rychlé obsluhy očekávat skutečně bleskové vyřízení všech hotovostních operací.

„Víme, jak drahý je čas. Naše klienty proto osloví hned při vstupu do pobočky pracovník, aby jim pomohl najít příslušné pracoviště přesně podle jeho potřeb,“ potvrzuje snahu o urychlení obsluhy ředitel karlovarské pobočky Jiří Kožíšek. O dalších bankovních produktech a službách se mohou zákazníci informovat nebo je využít v další častí haly v tzv. poradenské zóně.

Karlovarská pobočka na třídě T.G. Masaryka 32 má nyní větší kapacitu než obě předchozí provozovny dohromady. Současně s jejím otevřením tak došlo k uzavření pobočky v Bělehradské ulici. Pracovníci ČSOB budou moci své klienty obsloužit v obvyklé otevírací době, tedy od 8 do 17 hodin.