ČSOB Spotřebitelský úvěr Na dovolenou přináší zdarma cestovní pojištění

Čas dovolených se nezadržitelně blíží, a proto ČSOB pro klienty, kteří se rozhodnou využít nabídky ČSOB Spotřebitelský úvěr Na dovolenou, připravila rozšíření tohoto produktu o velmi zajímavou nabídku cestovního pojištění zdarma až do výše 400,– Kč. Klient za cestovní pojištění v ceně do 400,– Kč nic neplatí a při ceně pojištění nad 400,– Kč hradí pouze částku převyšující tuto hodnotu.

Současně lze pojistit i více osob a klienti mohou cestovní pojištění čerpat v průběhu celého roku 2003.

Základem individuálního cestovního pojištění je pojištění léčebných výloh v zahraničí, které zahrnuje úhradu nezbytných nákladů na ošetření pojištěného v důsledku úrazu či akutní nemoci. Těmito náklady se rozumí:

* lékařské ošetření včetně ošetření zubů pro utišení akutní bolesti
* pobyt v nemocnici
* léky předepsané lékařem v souvislosti s pojistnou událostí
* přeprava do nejbližšího zdravotnického zařízení
* repatriace:
 – náklady na převoz pojištěného v případě, že nebude moci ze zdravotních důvodů použít původně plánovaný dopravní prostředek
 – náklady na převoz tělesných ostatků pojištěného do místa trvalého bydliště v případě jeho úmrtí
* asistenční služba po 24 hodin denně, 365 dní v roce, v českém jazyce

Léčebné výlohy lze pojistit na základní pojistnou částku 1 mil. Kč nebo na dvojnásobnou pojistnou částku, tedy 2 mil. Kč. Léčebné výlohy jsou hrazeny v plné výši a není požadována žádná finanční spoluúčast pojištěného!

ČSOB Spotřebitelský úvěr Na dovolenou je nabízen s těmito základními parametry:

* maximální doba splatnosti 3 roky
* minimální výše úvěru 20 000,.- Kč
* maximální výše úvěru 150 000,– Kč
* úroková sazba ve výši 12,9% p. a.
* max. poplatek je 3.500,–
* vedení úvěru je zdarma

Milan Tománek
výkonný ředitel