ČSOB snižuje úrokové sazby hypoték až o 0,65%

Od dnešního dne snižuje ČSOB základní úrokové sazby ČSOB Hypotéky pro dobu fixace 1 a 3 roky, ČSOB Hypotéky s progresivním splácením a rovněž u ČSOB Hypotéky na družstevní bydlení pro dobu fixace 1; 3 a 5 let. K největšímu snížení úrokové sazby o 0,65% dochází v případě hypotéky na nákup družstevního bytu a fixaci sazby na dobu 5 let.

K snížení úrokových sazeb u hypotečních úvěrů přistupuje s ohledem k vývoji na trhu a také ve snaze zatraktivnit hypotéky pro klienty, kteří uvažují o investici do bydlení v osobním nebo družstevním vlastnictví, uvedl ředitel bankovnictví pro drobnou klientelu a podnikatele Ivan Čopák.

Úrokové sazby hypoték ČSOB

Pozn.: žadatel o ČSOB Hypotéku může získat následující slevy ze stanovené úrokové sazby: 0,1% při uzavření ČSOB pojištění; 0,1% při zasílání mzdy na účet v ČSOB; 0,1% jedná-li se o klienta osobního bankéře; 0,05% jedná-li se o klienta ČSOB po dobu 5 a více let

U všech typů hypoték klienti ČSOB mohou dosáhnout snížení úrokové sazby až o 0,35% bodu, a to například díky nastavení zasílání výplaty na účet v ČSOB nebo úvěrovému pojištění uzavřenému přímo na pobočce ČSOB. Kromě obvyklých dob fixací, které klientům zajišťují neměnný úrok maximálně na patnáct let, nabízí ČSOB super dlouhou dobu fixace úroků i na dvacet, dvacet pět a třicet let.