ČSOB Pojišťovna pečuje o zdraví svých klientů

Prvních dvě stě klientů ČSOB Pojišťovny, kteří si sjednali nové pojištění pro případ hospitalizace, bude moci využít příspěvek na očkování ve výši 200 korun. Tento příspěvek budou moci uplatnit až do konce června podle svého výběru například při očkování proti chřipce, klíšťové encefalitidě či virové hepatitidě. ČSOB Pojišťovna tak potvrzuje trvalý zájem o zdraví svých klientů, který deklarovala již při přípravě tohoto nového soukromého zdravotního pojištění.

Pojištění pro případ hospitalizace si lze sjednat k univerzálním životním pojištěním SPEKTRUM, KZP KOMPLET nebo KZP LIFE. Za dny, které by pojištěný musel strávit ve zdravotnickém zařízení, mu ČSOB Pojišťovna vyplatí sjednanou denní dávku. Je možné si vybrat buď širší variantu, kdy je pojištěna hospitalizace z jakékoli příčiny (nemoci, úrazu, těhotenství, porodu), nebo pojištění hospitalizace jen z důvodu úrazu – to je samozřejmě levnější. Širší varianta zahrnuje kromě dvojnásobného pojistného plnění při závažných případech hospitalizace (ARO, JIP, neodkladná operace) právě i zmíněný příspěvek na očkování.

Klientům, kteří se rozhodnou tento příspěvek využít, ČSOB Pojišťovna poukáže částku 200 Kč na jejich pojistnou smlouvu formou úhrady části běžného pojistného.

Univerzální životní pojištění, které je v současnosti nejprodávanějším typem životního pojištění ČSOB Pojišťovny, představuje vysoce variabilní kombinaci finanční ochrany před všemi hlavními typy životních rizik a dlouhodobého výhodného spoření. Klientům, kteří si univerzální životní pojištění sjednali, připsala ČSOB Pojišťovna za loňský rok vysoké zhodnocení 5,4 procenta.