ČSOB Pojišťovna má nového brněnského regionálního ředitele

Novým regionálním ředitelem ČSOB Pojišťovny pro Brno a jižní Moravu se od počátku dubna stal Erik Elgart. Ve své nové pozici bude zodpovědný za rozvoj a optimalizaci obchodní sítě jihomoravského regionu a rozvoj spolupráce s vybranými distribučními kanály a společnostmi Skupiny ČSOB.

Ing. Erik Elgart má s pojišťovnictvím bohaté zkušenosti. Před svým příchodem do ČSOB Pojišťovny působil například jako ředitel oblastního zastoupení Zlín v Generali Pojišťovně, jako regionální ředitel Credit Suisse Life & Pensions ČR a jako regionální ředitel pro oblast Moravy v Aviva životní pojišťovně.

Nový brněnský regionální ředitel ČSOB Pojišťovny je absolventem Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. Má dvě děti, k jeho koníčkům patří rekreační cyklistika, turistika a lyžování.

ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovna, která nabízí široké spektrum životních i neživotních pojištění občanům, malým a středním podnikatelům i největším korporacím. Ke konci roku 2003 byla, měřeno předepsaným pojistným, pátou největší pojišťovnou na domácím trhu. Tři čtvrtiny jejích akcií vlastní belgická pojišťovna KBC Verzekeringen NV z nadnárodní skupiny KBC, 25 % drží ČSOB.