ČSOB podporuje filmový festival EKOFILM

ČSOB se stala opět hlavním partnerem mezinárodního filmového festivalu o životním prostředí, přírodním a kulturním dědictví EKOFILM 2005, který v letošním roce proběhne od 3. do 9. října v Českých Budějovicích a v Českém Krumlově.

EKOFILM je bezesporu jednou z nejuznávanějších přehlídek filmů o životním prostředí. Kromě soutěžních filmů, nabízí festival svým návštěvníkům také promítání dalších zajímavých snímků, semináře k aktuálním tématům, besedy s českými i zahraničními hosty a jiné doprovodné akce.

V rámci 31. ročníku festivalu se mj. uskuteční promítání úspěšné české komedie Na samotě u lesa, po třiceti letech, spojené se setkáním tvůrců a přestavitelů filmu. Hlavním mezinárodním hostem festivalu bude držitelka Nobelovy ceny, paní Wangari Maathai z Keni. Rovněž Steve Lichtag představí několik zajímavých osobností, mezi nimi i brazilskou producentku Mariu Santos, která s sebou přiveze film Estamira oceněný několika mezinárodními cenami.

Naši klienti od nás dostávají dobré rady, kvalitní služby a finanční řešení pro každou životní situaci. Chceme, aby měli více času věnovat se tomu, co je v životě skutečně podstatné – například životnímu prostředí či zážitkům z dobrých film. Také proto jsme partnerem EKOFILMu, uvedl Milan Tománek, výkonný ředitel Komunikace ČSOB.

Pavel Hejzlar
Komunikace ČSOB