Pozdní valentýnský dárek od ČSOB – nejoblíbenější hypotéka mladých snižuje sazbu

Praha, 15. února 2007 – Stoprocentní hypotéka od ČSOB je od dnešního dne dostupná za levnější úrokovou sazbu - o 0,35 procentních bodů pro všechny fixace. Například tříletá sazba bude nově začínat na 4,19 procentech. Naposledy ČSOB snižovala úrokové sazby 1. ledna tohoto roku.

V případě hypotéky ve výši dvou milionů korun se splatností 20 let a volbě tříleté fixace bude splátka činit 12 321 korun místo původních 12 694 korun. Klient tak ušetří měsíčně 373 korun.

„Stoprocentní hypotéku volí především mladí lidé, kteří často naléhavě řeší otázku samostatného bydlení, ale zatím nemají dostatečně naspořeno. Dlouhodobě patří mezi oblíbené typy úvěrů,“ uvedl Jan Klouček zodpovědný za úvěry na bydlení v ČSOB. „Výhodné sazby stoprocentních hypoték mohou klienti využít také u ČSOB Hypotéky 2 v 1 a s penězi na bydlení získat také prostředky na vybavení domácnosti formou neúčelového úvěru,“ dodává Klouček.

Nové úrokové sazby u stoprocentní hypotéky (od 85 do 100 procent hodnoty nemovitosti)

• Platnost 1 rok: od 4,14 %
  • Platnost 3 roky: od 4,19 %