ČSOB nabízí roční termínovaný vklad s garantovanou sazbou 3,1 %

ČSOB připravila zajímavou a časově omezenou akční nabídku pro všechny, kdo preferují bezpečí a jistotu při uložení svých peněz společně se zajímavým zhodnocením. Od 8. ledna ČSOB nabízí roční termínovaný vklad, který klientům zajistí úrokové zhodnocení 3,1 % p.a. po dobu 12 měsíců pro všechny vklady. V době klesajících úrokových sazeb tak klienti mají možnost zajistit si zajímavý výnos pro rok 2009.

V dnešní době zaznamenáváme zvýšený zájem klientů o takové produkty, které garantují jistý výnos. Narozdíl od spořících účtů, u kterých se může úroková sazba kdykoliv změnit, nabízíme klientům roční termínovaný vklad s garantovanou­,úrokovou sazbou po dobu trvání vkladu, vysvětluje hlavní výhody ČSOB Termínovaného vkladu Pavel Kratochvíl, výkonný manažer segmentu Spoření a investice ČSOB.

Vklady i výnosy jsou u depozitních produktů ze zákona pojištěny. Terminovaný vklad proto představuje vhodné řešení pro všechny, kteří chtějí mít své peníze v bezpečí a zároveň mít jistotu ohledně budoucího výnosu.

V novinkách pro kvalitní a bezpečné zhodnocování peněz pro naše klienty budeme pokračovat, v krátké době chceme uvést na trh další zajímavé depozitní produkty, dodal Pavel Kratochvíl.