ČSOB Leasing získal v soutěži Zlatá koruna 2008 třikrát stříbro

Praha 6. 6. 2008 – Společnost ČSOB Leasing, nejúspěšnější leasingová společnost českého trhu, získala v letošním ročníku soutěže o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna tři Stříbrné koruny ve třech kategoriích – v obou leasingových disciplínách a navíc cenu v nové kategorii letošního ročníku – ve veřejném hlasování podnikatelské veřejnosti. ČSOB Leasing tak opět potvrdil široký záběr svých aktivit zahrnující produktovou nabídku jak pro podnikatele, tak pro soukromé osoby. Společnost získala v soutěži nejvíce ocenění ze všech leasingových společností a v praxi tím znovu dokládá své čelní postavení na trhu.

„Všech ocenění v prestižní soutěži Zlatá koruna si velmi vážím, protože nabídka kvalitních a zákazníky vysoce hodnocených produktů je základním kamenem našeho úspěchu na trhu. Jako univerzální leasingová společnost poskytujeme finanční služby pro všechny typy zákazníků a daří se nám předstihovat v kvalitě našich produktů i leasingové společnosti specializované na retailové financování nebo na operativní leasing,“ uvedl výkonný ředitel pro obchod Radan Šantora.

Společnost ČSOB Leasing získala ocenění v kategorii Leasing za produkt Satelitní zabezpečení zdarma, v kategorii Leasing pro podnikatele za produkt Full service leasing – varianta Ekonom AŠ a Cenu podnikatelů za EUROleasing 2007.

Při využití produktu Satelitní zabezpečení zdarma získává zákazník k financování nového automobilu komfortní satelitní zabezpečení v hodnotě 25.100 Kč vč. ročního provozu zdarma. „Nabízíme sofistikované řešení v podobě aktivního multifunkčního zařízení dosud běžnějšího u drahých aut. Tak zajistíme, aby zákazníkovi, který si naším prostřednictvím vůz pořídil, nebyl odcizen,“ uvedl marketingový ředitel Josef Bezpalec. „Díky naší nové úspěšné strategii v oblasti financování osobních a užitkových vozů s důrazem na atraktivní marketingové akce naše objemy obchodů v tomto segmentu stále rostou,“ doplnil Josef Bezpalec.

Tato nabídka byla prodloužena do konce června a podrobnější informace jsou k dispozici na www.csobleasing.cz/satelit.

Full service leasing – varianta Ekonom AŠ je zcela ojedinělou formou financování a správy vozového parku. Na rozdíl od obvyklé podmínky provádění servisu vozidla při operativním leasingu v autorizované síti servisů příslušné značky umožňuje ČSOB Leasing svým zákazníkům realizovat opravy a údržbu vozidel v síti servisních středisek partnerské společnosti Auto Štangl. Díky zajímavým cenám je při této variantě kalkulace pravidelná měsíční splátka leasingu nižší a produkt je tak vhodný i pro menší zákazníky a právě jim je především určen. „Naše společnost dokáže přizpůsobit svou nabídku financování a správy vozového parku firmě jakékoliv velikosti. Kromě toho jako univerzální leasingová společnost nabízíme kromě financování osobních a užitkových automobilů i financování nákladních automobilů, strojů a zařízení prostřednictvím úplné škály produktů a služeb,“ řekla manažerka týmu full service leasing společnosti ČSOB Leasing Martina Ondrejčáková. „Zásluhou naší propracované a inovativní nabídky produktů pro všechny typy zákazníků naše obchody v oblasti operativního leasingu rostou v řádu desítek procent a ČSOB Leasing se posunul z pátého na čtvrté místo na trhu s více než sedmiprocentním podílem,“ doplnila Martina Ondrejčáková.

Produkt Full service leasing – varianta Ekonom AŠ je trvale v nabídce ČSOB Leasing a více informací o něm je na www.csobautolease.cz/as.

EUROleasing 2007 – zvýhodněný finanční leasing s podporou Evropské investiční banky. Hlavním cílem produktu EUROleasing 2007 je pomoc českým malým a středním podnikům v realizaci investic v průmyslové sféře i ve službách, které přispívají k energetickým úsporám, podpoře ochrany životního prostředí a rozvoji cestovního ruchu. EUROleasing 2007 je určen firmám s méně než 250 zaměstnanci, jejichž roční obrat nepřevyšuje 40 milionů EUR, případně celková roční bilanční suma nepřekročí 27 milionů EUR. „Zákazník využitím produktu EUROleasing 2007 získá v důsledku financování ze zdrojů EU výhodnější úročení leasingové smlouvy než je běžné. Celkově tak zákazník ušetří za dobu trvání leasingové smlouvy i desítky tisíc korun,“ komentovala nabídku EUROleasingu 2007 produktová manažerka Marta Slažanská. Nabídka platí do 31. 7. 2008 a více informací je k dispozici na www.csobleasing.cz/eib.

ČSOB Leasing získal četná ocenění i v minulých ročnících soutěže Zlatá koruna: Bronzová koruna 2005 za značkové financování Hyundai Leasing, Zlatou korunu 2006 za Značkové financování automobilů a Bronzovou korunu 2006 za produkt pro financování traktorů Valtra finance.