ČSOB Leasing pokračuje ve spolupráci s Phoenix-Zeppelin

Zkušenosti ČSOB Leasing z úzké spolupráce s přímým dodavatelem techniky Caterpillar a vysokozdvižných vozíků Hyster, společností Phoenix-Zeppelin, jsou jednoznačně přínosné nejen pro leasingovou společnost, ale především pro zákazníky. Výsledkem ročního strategického partnerství v oblasti financování techniky jsou nejen lepší finanční podmínky pro koncové nájemce strojů, ale i zjednodušení a zrychlení administrativních procesů. Zájem na pokračování vzájemné spolupráci chtějí obě společností vyjádřit společnou prezentací na 45. Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který proběhne od 15. do 19. září 2003.

Podíl strojů a manipulační techniky na celkových objemech leasingu se v posledních letech stále zvyšuje. V ČSOB Leasing tento podíl loni dosáhl 23 procent a je v porovnání s průměrem Asociace leasingových společností o několik procentních bodů vyšší. Ve spolupráci s přímými dovozci vidíme budoucnost leasingu především proto, že můžeme společně nabídnout našim zákazníkům skutečně mnohem zajímavější podmínky, uvedl při hodnocení ročního partnerství ředitel rozvoje a podpory obchodu společnosti ČSOB Leasing, Vladimír Hábr. Spokojenost s uplynulým rokem vyjádřil také manažer marketingu Phoenix-Zeppelin, Karel Kuchta. Naším cílem je zisk našich zákazníků. Výsledky ukazují, že spojit se při jeho naplňování s nejsilnější leasingovou firmou na tuzemském trhu byl rozhodně dobrý nápad.

ČSOB Leasing je univerzální leasingová společnost s celorepublikovou působností a patří do Skupiny ČSOB. Poskytuje finanční služby pro podnikatelské subjekty i pro fyzické osoby nepodnikatele v oblasti financování dopravní techniky, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. Svým zákazníkům nabízí kompletní škálu leasingových produktů včetně financování v EUR a USD, splátkový prodej a také nájem – operativní leasing. V hodnocení 100 nejvýznam­nějších firem ČR, vyhlašované sdružením CZECH TOP 100, obsadil letos ČSOB Leasing v kategorii ostatních finančních společností první místo. V žebříčku WebTop100 byly jeho webové stránky hodnoceny jako šesté nejlepší v ČR. V loňském roce byla společnosti ČSOB Leasing na základě provedeného auditu jakosti potvrzena platnost evropské certifikace ISO 9001.

Společnosti Phoenix-Zeppelin spol. s r.o. patří díky svým zkušenostem přední místo na trhu stavebních a zemních strojů v České a Slovenské republice. Za dobu svého působení společnost vybudovala jedinečný systém služeb pro své zákazníky, který nespočívá pouze v nabídce vysoce kvalitních strojů a zařízení, ale hlavně v širokém spektru služeb, servisu a náhradních dílů včetně možností různých forem financovaní. Phoenix-Zeppelin je dodavatelem techniky Caterpillar a vysokozdvižných vozíků Hyster.