Jen ČSOB Leasing nabízí všem zákazníkům 10 000 Kč na servis

ČSOB Leasing uvedl od počátku října na trh novou obchodní akci. Využije-li zákazník při nákupu vozu financování od ČSOB Leasing, získává zdarma poukaz na servisní služby v hodnotě 10 000 korun. Poukaz je možné využít i k nákupu autodoplňků a příslušenství ve stejné hodnotě. Jako největší univerzální leasingová společnost na trhu ČSOB Leasing nabízí akci všem zájemcům o nové i ojeté osobní a užitkové vozy bez omezení značky, a to jak spotřebitelům, tak firmám. Akce platí do konce listopadu 2007, poukaz může zákazník opakovaně využívat až do konce roku 2009.

U nových vozů čerpá zákazník, který využije akci Servis zdarma, servisní služby nebo zboží u dealera, kde svůj vůz zakoupil, u ojetých vozů čerpá služby nebo zboží v servisní a prodejní síti AUTO ŠTANGL. Akci je možné využít pro financování nových vozů formou leasingu i úvěru, u ojetých vozů pouze prostřednictvím úvěru, který je dominujícím produktem pro financování ojetých vozů. Servis zdarma bude nabízen u všech spolupracujících prodejců nových a ojetých vozů v celé České republice bez výjimky značky. „Chceme se odlišit od konkurence a nabídnout zákazníkovi službu, která bezprostředně souvisí s jeho vozem, jehož pořízení financujeme. Každý majitel nového i ojetého vozu určitě potřebuje a rád využije servisní práce nebo autopříslušenství v hodnotě 10 000 korun zdarma,“ řekl marketingový ředitel Josef Bezpalec.

„K nabízení akce jsou přirozeným způsobem motivováni i dealeři nových vozů. Zákazník obdrží poukaz na čerpání servisních služeb nebo zboží u dealera, kde vůz zakoupil. Dealer – autorizovaný servis dané značky – má možnost začít zákazníkovi poskytovat opakovaně a dlouhodobě služby po prodeji auta. I po vyčerpání poukazu pravděpodobně zůstane původní dealer zákazníkovým servisem, zákazník totiž bude zvyklý k němu jezdit,“ vysvětlil Josef Bezpalec. „ČSOB Leasing tak nejen napomůže zvýšit prodeje dealera díky nabídce této pro zákazníky atraktivní akce, ale navíc přispěje k vytvoření dlouhodobého vztahu mezi dealerem a zákazníkem,“ doplnil Josef Bezpalec.

Při koupi ojetého vozu zákazník získá poukaz na bezplatný servis nebo zboží u celorepublikové servisní a prodejní sítě AUTO ŠTANGL. Do akce je zapojeno více než 100 partnerských servisů a 31 prodejen AUTO ŠTANGL v celé České republice. „Pro akci Servis zdarma pro ojeté vozy jsme zvolili osvědčeného partnera. Se společností AUTO ŠTANGL spolupracujeme již v oblasti Full service leasingu kde u specifického produktu umožňujeme zákazníkům realizovat opravy a údržbu vozidel v síti partnerských servisů AUTO ŠTANGL,“ řekl Josef Bezpalec.

„Velice si vážíme toho, že si ČSOB Leasing vybral pro spolupráci na tomto projektu právě AUTO ŠTANGL. Plynule tak navazujeme na předchozí úspěšnou spolupráci obou společností, které ve svých oborech patří mezi nejlepší na českém trhu,“ řekl Marek Štangl, generální ředitel AUTO ŠTANGL. „Zákazníkům nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů v originální kvalitě (od brzdových destiček po autoskla), široký výběr autopříslušenství (žárovky, autokosmetiku, střešní boxy, GPS navigace aj.) a zejména profesionální služby našich více než 100 pečlivě vybraných partnerských servisů, pokrývajících celou Českou republiku. Zákazníci budou moci prostřednictvím svých poukazů využít veškeré servisní služby, které jsou v naší celorepublikové síti nabízeny,“ dodal Marek Štangl.

Podrobný popis akce Servis zdarma je na www.csobleasing.cz/serviszdarma.