ČSOB Leasing, a.s. byl celkem třikrát oceněn v soutěži Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku 2011

[Tisková zpráva] Společnost ČSOB Leasing získala se svými produkty v oblasti leasingu významná ocenění.

•    1. místo za produkt „Optimal leasing automobilů s flexibilními službami“

•    1. místo za produkt „Flotila ČSOB Autolease“

•    2. místo za produkt „Financování se službou VIP likvidace pojistných událostí“

Finanční akademie a odborná porota soutěže Zlatá koruna ocenila produkty z nabídky ČSOB Leasing. ČSOB Leasing získal v kategorii „Leasing“ – 1. místo s produktem „Optimal leasing automobilů s flexibilními službami“ a ve stejné kategorii také 2. místo s produktem „Financování se službou VIP likvidace pojistných událostí“. V kategorie „Leasing pro podnikatele“ získal 1. místo s produktem „Flotila ČSOB Autolease“. Do soutěže bylo přihlášeno celkem 206 finančních produktů v rámci 16 kategorií.

„Získaných ocenění na tomto poli si velmi vážíme. Naší filosofií je hledání přidané hodnoty pro klienty a naše obchodní partnery ve všech aspektech těchto vztahů. Kvalita a neustále zlepšování našich produktů a procesů je integrální součástí naší snahy rozumět našim klientům a být jim s našimi produkty trvale nablízku. Jsem rád, že tato naše snaha je vidět a přináší konkrétní výsledky“ říká v reakci na výsledek soutěže Petr Neuvirth, ředitel týmu Strategický marketing & rozvoj produktů.

„Jsem rád, že jsme s našimi leasingovými produkty získali hned dvě první a jedno druhé místo, což je pro nás důkazem kvality produktů a jejich úspěšnosti na trhu. Našim cílem je nabídka kvalitních produktů všem skupinám zákazníků a trvale vysoká kvalita poskytovaných služeb. Získané ceny v soutěži Zlatá koruna bereme nejen jako ocenění kvality produktů, ale současně i jako skvělé hodnocení námi poskytovaných služeb ze strany zákazníků. Trojnásobné vítězství v soutěži je pro nás však také závazkem do budoucna jak v přípravě nových produktů tak i dalším rozvoji služeb“ komentuje vítězství v soutěži Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a výkonný ředitel pro obchod.