ČSOB Leasing a Siemens nabízejí výhodné financování zdravotní techniky

[Tisková zpráva] Společnost Siemens uzavřela smlouvu o vzájemné spolupráci se společností ČSOB Leasing. Tím se lékařům a zdravotnickým zařízením výrazně rozšíří možnosti financování nákupu ultrazvukové zdravotní techniky.

Prvním krokem ve společné spolupráci je od září nabídka výhodného financování zdravotní techniky Siemens pro lékaře a zdravotnická zařízení.

„Pro odstartování naší spolupráce se společností Siemens jsme připravili akci na nákup sonografické techniky formou úvěru s 0% navýšením, které je platné již od 25% akontace.

S nabídkou budeme cíleně oslovovat lékařské praxe zejména v oborech kardiologie,or­topedie a gynekologie. Věříme, že správným krokem je i načasování akce, to vzhledem ke změně snížené sazby DPH od počátku roku 2012“.

Jan Kulhánek, ředitel pro rozvoj obchodů strojů a zařízení ČSOB Leasing

„Úroveň zdravotnické péče je výrazně ovlivněna vybaveností vyspělými přístroji. Špičkové diagnostické technologie musí být dostupné  jak pro velké nemocnice a diagnostická centra, tak i pro menší zdravotnická zařízení a soukromé praxe. Touto nabídkou na financování špičkové ultrazvukové techniky vycházíme vstříc právě menším zdravotnickým subjektům.“

Jiří Pavlíček, ředitel sektoru Healthcare, Siemens, s.r.o.