ČSOB je absolutním vítězem ankety Zlatý Měšec 2006

Absolutním vítězem a nejoblíbenější finanční institucí čtvrtého ročníku ankety Zlatý Měšec 2006 se stala ČSOB. Toto ocenění je již druhým významným oceněním, kterým byla ČSOB v prosinci vyznamenána – počátkem měsíce byla ČSOB vyhlášena „Nejlepší bankou roku 2006 v ČR“ a to na základě žebříčku sestaveného prestižním časopisem The Banker.

V hlavní kategorii Nejoblíbenější finanční instituce roku 2006 zvítězila ČSOB, stejně tak zvítězila v kategorii Banka roku 2006. V kategorii Nejoblíbenější finanční instituce sesadila ČSOB z loňského 1. místa Českou spořitelnu. Je to už druhá prestižní soutěž v níž ČSOB takto zabodovala. Českomoravská stavební spořitelna ze Skupiny ČSOB obsadila v kategorii Nejoblíbenější finanční instituce roku 2006 4. místo.

Ocenění pro ČSOB byl na slavnostním ceremoniálu převzít Milan Tománek, Výkonný ředitel Externí komunikace a Vztahů k Investorům ČSOB. Ocenění přišel převzít rovnou dvakrát – nejprve v kategorii „Banka“ a hned v zápětí i v hlavní kategorii „Nejoblíbenější finanční instituce“. Zisk ocenění okomentoval slovy: „Obě ocenění patří především kolegům z pobočkové sítě. Přinejmenším poslední dva roky se zdálo, že jsme jakoby v ústraní, protože nám jaksi nepřeje štěstí v „soutěžích krásy“. Ty dva roky byly vyplněny jejich tvrdou prací na vyladění standardů kvality a klientské péče a na zdokonalování poradenství pro osobní a rodinné finance. Jsem moc rád, že došly ocenění klientů a považuji za úspěch, že výsledky zaznamenalo i pět tisíc hlasujících na serveru měšec.“ Kromě vítězství v hlavní kategorii se významně umístily i ostatní společnosti Skupiny ČSOB. Společnosti Skupiny ČSOB zvítězili v kategoriích Banka, Stavební spořitelna a Investiční společnost.

Kompletní výsledky společností Skupiny ČSOB – Zlatý Měšec 2006

Nejoblíbenější finanční instituce