ČSOB Asijský click 1 naplnil v Poštovní spořitelně objem převyšující 240 miliónů korun

Zajištěný fond „ČSOB Asijský click 1“ (Global Partners Asian Click Plus 1*), který Poštovní spořitelna nabídla klientům na začátku roku, zaznamenal zvýšený zájem investorů. Fond během svého upisovacího období v lednu a únoru dosáhl objemu více než 240 milionů korun.

„I přes náladu, která na trzích v tomto období panovala, si naši klienti našli cestu k atraktivnímu investičnímu regionu,“ dokladuje úspěch fondu Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.

Do fondu ČSOB Asijský click 1 mohli klienti investovat v upisovacím období od 2. ledna do 29. února letošního roku. Minimální vstupní investice byla 2 000 Kč, doba trvání fondu 4,5 roku a rozpětí výnosu bylo stanoveno mezi 5% až 32%.

„Drobní investoři stále více oceňují podstatu našich zajištěných fondů, jejichž prostřednictvím spravujeme jejich investici, “ dodává Svoboda.

Poštovní investiční program – zajištěný, v jehož rámci byl fond nabízen, je ideální program především pro konzervativní, opatrné investory, ale i zkušený investor si v něm dokáže najít „svůj“ fond. Je určen pro zhodnocení finančních prostředků prostřednictvím cenných papírů na finančních trzích.

Poštovní spořitelna přitom nabízí celou škálu spořících a investičních produktů a může tak vyjít vstříc každému, kdo má zájem zhodnotit své finanční prostředky. Tento typ produktů lze získat v každém finančním centru Poštovní spořitelny nebo na vybraných poštách a lze je tedy právem považovat za nejdostupnější investici v České republice.