Hlavní navigace

České aerolinie nově nabízejí letenky na své nepravidelné linky také individuálním klientům

Díky užší spolupráci s cestovními kancelářemi lze nyní k moři cestovat s charterovým spojem Českých aerolinií i individuálně. České aerolinie tento týden zkušebně spustily přímý doprodej letenek na vybrané charterové lety. Nabídka je určena jak pro individuální turistiku, tak pro cestovní kanceláře. Klienti si mohou vybírat zatím ze sedmi destinací na ostrovech v Řecku a Španělsku, kam České aerolinie nelétají pravidelnými spoji. Bude-li zájem ze strany cestovních kanceláří, počet destinací se bude postupně rozšiřovat. Letenky na tyto lety lze přímo rezervovat a uhradit pouze na internetových stránkách www.czechairlines.com nebo www.csacharters.com.

Poptávka cestujících po možnosti zakoupit si individuálně letenku přímo na některé charterové lety Českých aerolinií se ve srovnání s loňským rokem mírně zvyšuje. České aerolinie se proto rozhodly po dohodě s cestovními kancelářemi vyjít cestujícím vstříc a na vybraných charterových letech poskytnout část kapacity letadla k přímému doprodeji, vysvětluje princip nové služby Zdeněk Prejzek, ředitel Strategické obchodní jednotky Chartery Českých aerolinií, a doplňuje: Cestující si tak mohou do oblíbených destinací k moři, kam České aerolinie pravidelně nelétají, objednat letenku přímo u Charterů Českých aerolinií v námi nabídnutých termínech a ubytování si pak zařídit po vlastní ose. Nabídka doprodeje letenek na charterové lety Českých aerolinií není určena pouze individuálním cestujícím, mohou ji využívat i cestovní kanceláře.

Prodloužit si léto a individuálně cestovat k moři s charterovými lety Českých aerolinií lze nyní do Palmy de Mallorky na Baleárských ostrovech, Prevezy u řeckého ostrova Lefkada nebo na další oblíbené řecké ostrovy Lesbos, Kefalonia, Zakyntos, Rodos a Korfu. Většina uvedených charterových letů bude v provozu do konce září, některé až do konce října. Okruh destinací, kam bude možné individuálně cestovat prostřednictvím charterových letů, plánují České aerolinie postupně rozšiřovat, stejně jako i počet spojení s primárním zaměřením na evropské státy. Vše ale bude záležet na úspěšnosti pilotního provozu a dalším zájmu cestovních kancelářích. Start tohoto projektu by totiž nebyl možný bez intenzívní spolupráce s nimi. Zatím vše vypadá slibně. Zainteresované cestovní kanceláře stále přicházejí se zajímavými a oboustranně výhodnými náměty na další rozvoj, upřesňuje formu spolupráce Zdeněk Prejzek.

Počet volných míst, která jsou na jednotlivých charterových letech k dispozici, si může cestující nebo cestovní kancelář ověřit přímo u Charterů Českých aerolinií na e-mailové adrese charters@csa.cz nebo u HOLIDAYS Czech Airlines e-mailem na dovolena@holidayscsa.cz, telefonicky na 220 104 704 a na internetové stránce www.holidayscsa.cz. Rezervovat a uhradit letenky je prozatím možné pouze na internetových stránkách www.czechairlines.com nebo www.csacharters.com, kde klienti naleznou i aktualizovaný letový řád těchto letů. Platbu lze provést kreditní kartou nebo platební kartou s povolením internetových transakcí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).