Credit Suisse jmenoval Jiřího Musila obchodním ředitelem pro Českou republiku

Společnost Credit Suisse dnes oznámila jmenování Jiřího Musila obchodním ředitelem pro Asset Management Credit Suisse v České republice. Bude zodpovídat za distribuci pro retail i instituce v rámci České republiky, Slovenska a Slovinska.

Jiří Musil příchází do Credit Suisse z BNP Paribas Asset Management, kde získal více než sedmiletou praxi na pozici senior client relationship manager pro Českou republiku a Slovensko. Jiří se soustředil zejména na klientelu v České republice a na Slovensku, ale pečoval rovněž i o klienty ve Slovinsku a Chorvatsku.

Pan Musil bude působit v pražské kanceláři Credit Suisse a bude zodpovídat za rozvíjení nových kontaktů a udržování stávajících klientů. Bude přímo podřízen Tomu Albertovi, řediteli retailové distribuce pro Německo, Rakousko, Českou republiku a Maďarsko.

Tom Albert komentoval jeho jmenování slovy: „Jiří do své funkce přináší významné zkušenosti výkonného relationship managera a budovatele kontaktů a obchodních vztahů. Angažujeme se v regionu střední a východní Evropy a pokračujeme v poskytování silného a kvalifikovaného asset managementu. Naším cílem je dále do budoucna expandovat. Chceme si zajistit nejlepší možné zdroje a kapacity, abychom mohli plnit požadavky našich klientů na tomto vzrušujícím a rychle se rozvíjejícím trhu.“

Jiří Musil ke jmenování řekl: “Těší mne, že přicházím do tak dynamické a inovativní správcovské společnosti. Credit Suisse má ve střední a východní Evropě dobrou pověst a poskytuje řešení, která splňují výzvy stále náročnějších klientů. Těším se na rozvíjení jak nových distribučních kanálů tak rozvoj v oblasti segmentu institucionálních klientů.“