Credit Life International Services GmbH startuje v Evropě. Nabízí více ochrany ve finanční krizi

[Tisková zpráva] Mezinárodní makléřská společnost Credit Life International Services GmbH poskytuje flexibilní řešení pojištění schopnosti splácet. Jako spolehlivý partner spolupracující například s bankami, nebankovními zprostředkovateli úvěrů nebo dodavateli energií, se dokáže postarat o jejich klienty, kteří mají vůči nim nějaký finanční závazek.

Zadluženost domácností v České republice roste. Podle údajů zveřejněných ČNB dlužily české domácnosti bankám i nebankovním finančním institucím ke konci roku 2010 přes 1 bilion korun. Celosvětová hospodářská a finanční krizi způsobila i v ČR výrazný nárůst počtu nezaměstnaných. Situace může být i nadále problematická jak pro soukromé osoby – dlužníky, tak pro poskytovatele půjček. Ti, kteří již mají nebo plánují do budoucna nejrůznější úvěrové závazky, by se tedy měli včas zamyslet nad kvalitním pojištěním schopnosti splácet. S novými možnostmi řešení se v této oblasti v Evropě již brzy představí společnost Credit Life International Services GmbH.

Credit Life International Services GmbH zprostředkuje pojištění pro zákazníky výše uvedených společností proti přechodným nebo trvalým rizikům, které mohou mít negativní vliv na jejich schopnost splácet finanční závazek. Lidé, kteří si pořídí nové auto nebo nemovitost na úvěr, tak mohou být pojištěni proti nepředvídatelným událostem jako je pracovní neschopnost, ztráta zaměstnání nebo úmrtí.

S námi můžete splácet bez obav – v celé Evropě

Oba partneři, Bancassurance Gruppe koncernu Talanx a pojišťovací skupina RheinLand, se podílejí každá z 50 % na fungování Credit Life International Services GmbH. Bancassurance Gruppe je dceřinou společností pojišťovací skupiny Talanx, podle předepsaného pojistného trojky na německém trhu, ke které mimo jiné patří také HDI Versicherung AG. Obchodní partneři, kteří spolupracují s touto makléřskou společností, patří na domácím německém trhu mezi hlavní poskytovatele pojištění schopnosti splácet. Nyní se jejich kompetence i finanční zdroje spojují do jedné servisní společnosti. Základy spolupráce v Evropě tvoří existující sítě Talanx a nynější zahraniční aktivity Credit Life International N.V.

„Právě v dnešní době je pojištění platebních závazků zvlášť důležité. Kvůli hospodářské a finanční krizi totiž zesílila potřeba zabezpečení úvěrů,“ říká Andreas Schwarz, jednatel Credit Life International Services GmbH. „Jako dceřiná společnost dvou silných a renomovaných poskytovatelů pojištění tak staví společnost Credit Life International svůj vstup na trh na pevném hospodářském základě. Můžeme tak nabídnout našim zákazníkům v České a Slovenské republice optimální řešení pro pojištění schopnosti splácet finanční závazek, to vše samozřejmě s maximální spolehlivostí a důrazem na individuální potřeby klientů,“ zdůraznil Tomáš Zemek, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku.