ČRa zprovoznily ve spolupráci se společností Computer Press službu Bluetone Info

České radiokomunikace v těchto dnech ve spolupráci s vydavatelstvím Computer Press zprovoznily doplňkovou službu Bluetone Info. Tato služba je připravena jako on-line aplikace, která uživatelům internetové sítě Bluetone umožní získávat od 60 Kč měsíčně nové informace z oblasti ekonomických, technologických a legislativních segmentů. Kromě toho mají ode dneška zákazníci k dispozici archív časopisů vydavatelství Computer Press: Connect, Biz, Computer, Osobní finance a Mobility.

Produkt Bluetone Info je součástí komplexní péče o zákazníka, která je a vždy bude naším cílem. Nyní jsme rozšířili portfolio doplňkových služeb o další aplikaci vhodnou pro domácnosti i podnikatele, řekl Ing. Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikačních služeb. Dodal, že připravené služby Bluetone Info Home a Office pomohou uživatelům Bluetone Angel získat kompletní přehled v širokém spektru informací z různých oblastí. Pomocí aktuálních znění publikací a legislativních norem se budou naši zákazníci snadněji orientovat na ekonomickém poli. Pro domácnosti pak nabízíme zajímavý obsah z oblasti nových technologií, mobilních komunikací a osobních financí, dodal ředitel Charvát s tím, že zárukou kvality služeb je i certifikát ISO 9001:2000, který nedávno ČRa obdržely.

Bluetone Info nyní nabízí tyto služby:

• Bluetone Info Home
    Služba zahrnuje on-line přístup do archivu časopisů Computer Press, kde naleznete historii ve formátu PDF a vyhledávání dle vašich požadavků.
  • Bluetone Info Office
    V rámci služby Bluetone Info Office získáte on-line přístup k aktuálnímu znění vybraných důležitých zákonů a norem, přehled v ekonomické a legislativní oblasti. Součástí služby je dále přístup k archivu časopisů .