ČRa zahájily reklamní kampaň na prodej ADSL a hlasových služeb bez paušálu Českého Telecomu

(Praha, 8. srpna 2005) – „Prosekejte se ke svobodě“ - s tímto sloganem dnes České radiokomunikace zahajují reklamní kampaň na službu Bluetone Premium ADSL, která přináší domácnostem kompletní zajištění jejich komunikačních potřeb. ČRa osloví zákazníky televizními spoty, billboardy, printovou reklamou. Bluetone Premium ADSL přináší kromě internetu a hlasových služeb především nezávislost na dominantním operátorovi. Jedná se totiž o první službu na trhu, u které zákazník již nemusí současně platit paušál za telefonní linku od Českému Telecomu.

Naším prvořadým cílem je dát zákazníkům to, co již delší dobu na telekomunikačním trhu očekávají – možnost svobodné volby neplatit paušál Českému Telecomu. Zároveň s tím jim přinášíme neomezený internet, hlasové služby a především stabilní zázemí silné společnosti na telekomunikačním trhu v České republice, uvedl k zahájení kampaně Miroslav Semrád, marketingový ředitel ČRa. Po spuštění služby Bluetone WiFi nyní máme i produkt na základě zpřístupnění účastnického vedení (tzv. Local Loop Unbundling), který je primárně určen pro domácnosti, dodal Miroslav Semrád. Dodal, že podobnou službu nabízejí ČRa i firemním zákazníkům pod názvem Bluetone Business.

Pro zákazníky je navíc připravena akční nabídka: zájemci, kteří objednají službu do 30. října 2005, budou mít připojení k internetu v prvních dvou měsíčních fakturách zdarma. Pro zřízení služby Bluetone Premium ADSL je nutné vlastnictví telefonní linky Českého Telecomu a dostupnost služby v dané lokalitě (dostupnost služby na konkrétním telefonním čísle lze zjistit na www.bluetone.cz).

Další informace o cenách a službě Bluetone Premium ADSL jsou k dispozici na tel. 800 41 41 41 či na adrese www.bluetone.cz nebo www.bezpausalu.cz.