Computer Press vybral mezi 33 výjimečných produktů roku 2006 také kreditní kartu Shell MasterCard od Citibank a.s.

Kreditní karta Shell MasterCard od Citibank a.s. byla společností Computer Press oceněna „Nejlepším finančním produktem roku 2006“. Spolu s dalšími dvěma finančními produkty zvítězila nad všemi ostatními, které byly v loňském roce uvedeny na trh. Společnost Computer Press ocenila kreditní kartu Citibank za nejlepší „co-brandovou kartu výhodou pro všechny , kdo požadují více než jen standard“. Po ocenění od společnosti MasterCard za nejlepší co-brandovanou kartu z hlediska přínosů pro klienta se jedná již o druhý úspěch, který kreditní karta Shell MasterCard od Citibank zaznamenala za čtyři měsíce od zahájení prodeje.

„Další ocenění kreditní karty Shell MasterCard od Citibank jen potvrzuje, že lidé chtějí k běžné funkci karty i něco navíc. Dnes nestačí nabízet jen obyčejné karty, je potřeba nabízet karty s přidanou hodnotou pro klienta. A právě taková je i Citibank kreditní karta vydávaná ve spolupráci se Shellem. Velice si vážíme toho, že jsou s naší kartou spokojeni nejenom klienti, ale že ji vysoce hodnotí i odborná veřejnost. Tyto úspěch jsou pro nás důkazem, že jsme se vydali správným směrem,“ uvedl ředitel kreditních karet Citibank, Rizwan Qazi.

Citibank je v oblasti partnerských karet lídrem trhu. Její strategií je nabídnout klientům to nejlepší, proto se spojuje se společnostmi, které jsou špičkami ve svém oboru. Mimo již zmíněný Shell nabízí kreditní karty ve spolupráci s Českými aeroliniemi a mobilním operátorem Telefónica O2 Czech Republic.

Charakteristika oceněné karty :

Kreditní karta Shell MasterCard od Citibank a.s. Tato kreditní karta byla představena v listopadu 2006 a Citibank ji vydává ve spolupráci s provozovatelem čerpacích stanic Shell. Držitelé karet vydaných do 31.1.2007 mohou první dva měsíce po vydání získat bonus v hodnotě 6 % z ceny každého litru paliva u čerpacích stanic Shell v České republice a zároveň také 2 % ze všech ostatních nákupů realizovaných touto kartou, a to jak v České republice, tak i v zahraničí. V následujícím období jsou bonusy stanoveny na 3% z ceny paliva u Shellu a 1% pro všechny ostatní nákupy.