Commercial Union životní pojišťovna

Výsledky společnosti Commercial Union, životní pojišťovna, a. s. za prvních devět měsíců letošního roku slibují dobrý výhled na celý letošní rok. Společnost si klade za cíl dosáhnout v následujících pěti letech asi pětiprocentního podílu na trhu životního pojištění v ČR a přitom oslovovat zejména střední a vyšší příjmovou skupinu obyvatelstva orientovanou na dlouhodobé investice. K poslednímu září měla pojišťovna ve svém portfoliu celkem 19,5 tisíce aktivních smluv, což je asi o 45 procent více, než jich tam bylo na začátku roku.

Commercial Union, životní pojišťovna se v letošním roce zaměřila v maximální míře na kvalitu pojišťovacích poradců. Systém školení a řízení pojišťovacích poradců je maximálně zaměřený na zajištění odborných kvalit pojišťovacích poradců. Od pojišťovacího poradce by měl nejenom stávající, ale také potenciální zákazník očekávat odborné rady a doporučení, která přesně odpovídají potřebám a možnostem klienta.

Pojišťovna rozšířila pobočkovou síť – v současné době má její obchodní síť celkem 15 poboček po celé republice. Poslední pobočkou, která zahájila činnost v říjnu, je pobočka v Teplicích. Současně proběhl 26. září 2001 Den otevřených dveří v Českých Budějovicích a další Den otevřených dveří proběhne 1. listopadu 2001 v Karlových Varech.