COFIDIS spouští nový web

[Tisková zpráva] Po šesti letech působení společnosti COFIDIS v České republice prodělal web společnosti zásadní změnu designu. Pro budoucí i stávající klienty tak web získává nejen přívětivější vzhled, ale je také nově obohacen o velké množství užitečných informací a také o novou žádost on-line.

Společnost COFIDIS je první z devíti zemí, ve kterých COFIDIS působí, která sjednotila svým vzhledem svůj web s webem mateřské společnosti ve Francii.

Na novém webu klienti získají veškeré potřebné informace o půjčkách a kartách společnosti COFIDIS, o pojištění i o splátkovém prodeji. Samozřejmostí jsou aktuality, informace o společnosti, tiskový servis, důležité kontakty a samozřejmě také žádost o půjčku on-line, kterou si nyní nově můžete vybrat podle několika kritérií. Kromě výše půjčky si klient může zvolit úvěr také podle výše měsíční splátky podle svých možností nebo lze vybírat úvěr podle projektu, na který je určen.