ČMSS výrazně snižuje úrokové sazby běžných překlenovacích úvěrů

ČMSS od 1. února 2005 dále zvýhodňuje svoji úvěrovou nabídku a snižuje úrokové sazby u běžných překlenovacích úvěrů s požadovaným naspořením 10 % cílové částky. Tyto překlenovací úvěry jsou tak zájemcům o výhodné financování bytových potřeb k dispozici s úrokovými sazbami již od 4,3 % p.a. Úrok je neměnný po celou dobu splácení překlenovacího úvěru.

V závislosti na výši naspoření a době spoření jsou tyto překlenovací úvěry klientům ČMSS, kteří své smlouvy o stavebním spoření uzavřeli před 1. lednem 2005, k dispozici s pevným úrokem od 4,3 % p.a. Nabídka zvýhodněných běžných překlenovacích úvěrů platí pro období od 1. února 2005 až do 31. května 2005. Klientům ČMSS přináší tato zvýhodněná nabídka zvlášť atraktivní podmínky. Modernizovat či jinak rozšířit uživatelské pohodlí bytu či rodinného domu mohou prakticky ihned a za nejlepších úrokových podmínek.

Současná nabídka překlenovacích úvěrů ČMSS zahrnuje dále překlenovací úvěr Topkredit, který svými parametry velice úspěšně konkuruje hypotékám. Při nulové akontaci je roční úroková sazba 4,8 %. Při naspoření 40 % cílové částky a více může žadatel o Topkredit počítat s ještě nižší sazbou, a to 4,3 % p.a.Úrokové sazby překlenovacích úvěrů a úvěru ze stavebního spoření jsou pevné, neměnné po celou dobu splácení.

Mgr. Ing. Rostislav Trávníček
marketingový ředitel ČMSS