ČMSS vyhlašuje prázdninovou soutěž s Liškou

Počet uživatelů mobilních telefonů v ČR dosahuje téměř sedm milionů. Češi každý měsíc odešlou více než čtvrt miliardy krátkých textových zpráv, populárních SMS. Každá stá SMS na světě je poslána v češtině. Zájemcům teď stačí jediná „textovka“ k tomu, aby získali atraktivní zájezd nebo jeden ze speciálních dárků od Lišky.

Největší stavební spořitelna na českém trhu, Českomoravská stavební spořitelna, vyhlašuje

Prázdninovou SMS soutěž s Liškou

Ve dvou hracích kolech, která se uskuteční během letních prázdnin, čeká na výherce deset atraktivních zájezdů a další stovka zajímavých cen. První kolo soutěže proběhne od 1. do 31. července 2002, druhé kolo od 1. do 31. srpna 2002.

V každém soutěžním kole ČMSS rozdělí mezi výherce ceny v celkové hodnotě 200 tisíc Kč. Výherci na 1. až 5. místě v každém kole získají zájezdy v ceně 25, 20, 15, 10 a 5 tisíc korun, výherci od 6. do 55. místa se mohou těšit na speciální dárek od Lišky.

Stačí pouze odpovědět na tipovací otázku a odpověď poslat prostřednictvím SMS společně s celým jménem, věkem a adresou co nejdříve na soutěžní mobilní číslo 0724–201 201.

Otázka pro červenec:
&#614­72;Z kolika písmen je složeno nejdelší jméno a příjmení klienta ČMSS k 31. 7.2002?

Otázka pro srpen:
&#614­72;Jaká je hmotnost všech návrhů na uzavření smlouvy o stavebním spoření doručených do ČMSS dne 2. 9. 2002 (v gramech)?

Stačí poslat tip a výherci si mohou prodloužit prázdniny pobytem u moře nebo třeba na horách!

Českomoravská stavební spořitelna je největší a nejvyhledávanější stavební spořitelnou v ČR. Ke dni 31. dubna 2002 spravovala více než 1,7 milionu platných účtů svých klientů ve spořící a úvěrové fázi. Pilířem obchodní strategie ČMSS je bezplatné odborné poradenství na vysoké profesionální úrovni a především hustá síť finančních poradců po celé ČR, díky které je stavební spoření s Liškou dostupné doslova na každém místě republiky.

Praha, 12. června 2002