ČMSS rozšířila svou nabídku o nový tarif Atraktiv s úrokovou sazbou 3,7 % p.a.

S platností od 1. března 2006 rozšiřuje Českomoravská stavební spořitelna svoji produktovou nabídku o nový tarif Atraktiv. Nová nabídka vedle sloučení tradičních výhod stavebního spoření s principy hypotéky podstatným způsobem upevňuje dlouhodobou úrokovou jistotu klientů ČMSS a usnadňuje plánování i realizaci rodinných investic do bydlení.

Nový tarif Atraktiv má stálou úrokovou sazbu úvěru ze stavebního spoření pouze 3,7 % p.a. Nový tarif Atraktiv oslovuje zájemce o stavební spoření a úvěr na bytové potřeby vysoce atraktivní úrokovou jistotou, na trhu financování bydlení jedinečnou. Již v okamžiku uzavření smlouvy o stavebním spoření může klient počítat se stálým, ročním úrokem z úvěru ze stavebního spoření ve výši pouhých 3,7 %, tzn. neměnným až do úplného splacení tohoto úvěru.

ČMSS je ve srovnání s ostatními stavebními spořitelnami a hypotečními bankami největším poskytovatelem úvěrů na bydlení v České republice. Objem úvěrů na bytové potřeby, které poskytla od počátku činnosti v roce 1993 do současnosti, již vstoupil do druhé stovky miliard korun. Úvěrová nabídka ČMSS umožňuje klientům a zájemcům o financování bydlení efektivně řešit i finančně náročné projekty, jako je koupě bytu, domu nebo jeho stavba.