ČMSS nabízí mladým lidem ke stavebnímu spoření i řadu dalších výhod v programu FOX PLUS 2003

Program FOX PLUS 2003 je výhodnou kombinací stavebního spoření, úrazového pojištění a souhrnného pojištění RODINA zahrnujícího 20% slevu na pojištění nemovitých a movitých věcí a pojištění odpovědnosti za škodu.

Program FOX PLUS 2003 je určen mladým lidem do 30 let včetně. Podmínkou pro jeho získání je uzavření smlouvy o stavebním spoření s ČMSS na minimální cílovou částku 200 tisíc korun (nebo zvýšení stávající cílové částky o min. 200 tisíc korun) v tarifu INVEST v období od 17. února do 31. prosince 2003, zaplacení úhrady za uzavření smlouvy (nebo zvýšení cílové částky) a naspoření alespoň 1000 korun.

Součástí programu FOX PLUS 2003 je:

• úrazové pojištění na 1 rok zdarma
• 20% sleva z pojistného za první rok pojištění nemovitých a movitých věcí a pojištění odpovědnosti za škodu (pojištění Rodina)

S ČMSS na tomto programu spolupracuje ČSOB Pojišťovna.

ČMSS je největší stavební spořitelnou v ČR. Za deset let svého fungování už pomohla statisícům klientů financovat bytové záměry s úvěry ze stavebního spoření a překlenovacími úvěry. Za komplexní program péče o klienty a vysokou úroveň poradenství po celou dobu trvání smluvního vztahu mezi klientem a stavební spořitelnou obdržela ČMSS v závěru loňského roku prestižní titul „Stavební spořitelna roku 2002“.

Praha, 18. února 2003

Mgr. Pavla Paseková