ČMSS nabízí meziúvěry s úrokovou sazbou už od 6,3 % p.a.

ČMSS buduje svou úvěrovou politiku na dlouhodobém kontaktu s klienty, na profesionálním poradenství a na přehledné nabídce možností, které svým klientům právě v oblasti úvěrů a meziúvěrů nabízí. Co do počtu poskytnutých úvěrů a meziúvěrů si ČMSS trvale drží prvenství na našem trhu. Profesionální zázemí a stabilita této největší stavební spořitelny u nás jsou zárukou toho, že „Liška“ svým klientům nabízí opravdu tu nejvýhodnější a dostupnou nabídku úvěrů a meziúvěrů. Počínaje dnem 25. února 2002 ČMSS podstatně snižuje úrokové sazby u meziúvěrů.

Aktuální úrokové sazby u meziúvěrů patří k nejnižším na trhu. ČMSS tak vychází vstříc potřebám svých klientů a pružně reaguje na vývoj trhu s bydlením. Nabídka ČMSS v oblasti meziúvěrů je v mnoha kritériích nejvýhodnější:

Meziúvěry nyní ČMSS nabízí s pevnou roční úrokovou sazbou od 6,3 do 7,9 %. Důležité také je, že kromě zmíněných úroků už klient ČMSS neplatí žádné další poplatky, ani za posouzení či vyřízení žádosti, ani za poradenství.

Úrokové sazby u meziúvěrů jsou sjednány jako pevné, což je pro klienta velkou výhodou. Má totiž jistotu, že úroková sazba u meziúvěru se nezmění po celou dobu splácení. To umožňuje lepší finanční plánování a rozvržení rodinných financí.

Mnozí klienti ČMSS si již ověřili, že právě ČMSS nabízí vůbec nejvyšší možný úvěr bez nutnosti zajištění, a to až do 150 tisíc Kč.

Dokonce až do výše 500 tisíc ČMSS od klientů nepožaduje jako zajištění nemovitost. Postačí, když se zaručí ručitelé.

Bezplatné profesionální poradenství je u ČMSS samozřejmostí. Mnoha klientům už ušetřilo nejen čas, ale i spoustu peněz.
Naprostou většinu finančních prostředků ze stavebního spoření, asi 75 %, klienti ČMSS využívají na bytové účely, ať už jde o stavbu domu, koupi či rekonstrukci rodinného domku nebo bytu. Další klienti se rozhodnou ve stavebním spoření pokračovat i v dalším cyklu, aby si vytvořili kapitál pro řešení svých vlastních bytových potřeb nebo spoří na bydlení svým dětem. V každém případě platí, že stavební spoření je určeno každému, kdo alespoň trochu myslí na budoucnost.

ČMSS je největší a nejvyhledávanější stavební spořitelnou na českém trhu. V současné době spravuje už více než 1,5 milionu smluv o stavebním spoření. V roce 2001 ČMSS uzavřela 557 588 nových smluv o stavebním spoření a poskytla 41 898 meziúvěrů a úvěrů ze stavebního spoření.

Hlavním akcionářem ČMSS je ČSOB, která vlastní 55% podíl. Největší evropská stavební spořitelna, německá Bausparkasse Schwäbisch Hall, vlastní v ČMSS 45% podíl.

Praha, 25. února 2002