ČMPF - k penzijnímu připojištění na internetu!

(Praha, 26. 2. 2003)

Více informací a usnadnění komunikace
Nové komunikační technologie již pronikly do oblasti penzijního připojištění. Výrazné zkvalitnění zaznamenaly rovněž internetové stránky www.cmpf.cz, které ctí potřeby klienta co nejrychleji a nejjasněji popsat produkty a vysvětlit výhody spoření na penzi. Zájemci o penzijní připojištění si mohou modelově vypočítat budoucí stav svého účtu, případně výši starobní penze. Na stejných stránkách mohou zjistit dobu spoření a výši plateb podle vlastní představy o starobní penzi nebo stavu účtu. Internetové stránky jsou pro uživatele přehledné a poskytují ty nejzásadnější informace bez zbytečných odkazů. O kvalitě stránek také svědčí druhé místo v hodnocení stránek penzijních fondů v roce 2002.

Internet vítězí
ČMPF nabízí možnost uzavřít smlouvu o penzijním připojištění na schůzce s obchodním zástupcem vyžádané přímo ze stránek ČMPF nebo on-line prostřednictvím odborných finančních serverů: www.finance.cz, www.mesec.cz, www.peníze.cz a www.fincentrum.cz.

Cesta za klientem přes info servery
Dostupnost pravidelných informací zájemcům o penzijní připojištění ČMPF rozšiřuje spolupráce s informačními internet. servery: www.idnes.cz, www.centrum.cz, www.seznam.cz, www.inform.cz.