CLICK4SKY.com zjednodušil nákup letenek přes internet

Letecká společnost CLICK4SKY.com zjednodušila nákup letenek přes své internetové stránky. Cestující nově najdou na adrese www.CLICK4SKY.com velmi přehledný a uživatelsky příjemný internetový rezervační systém. Pro nákup letenky CLICK4SKY.com nově stačí na hlavní stránce pouze vybrat fotografie cílové destinace a systém za vás formulář vyplní. Pak již stačí párkrát kliknout a letíte. Stránky mají také nový modernější a ergonomický design.

Letecká společnost CLICK4SKY.com byla první, kdo na českém trhu přišel s nabídkou konečné ceny letenky zahrnující veškeré poplatky. Od svého vstupu na trh loni v září nabízí CLICK4SKY.com letenky za 1990 korun za jednosměrný let do 36 destinací ve 22 převážně evropských zemích. Vzhledem k obrovskému zájmu společnost od letošního března vyhověla poptávce cestujících a do sedmi nejžádanějších cílů snížila cenu na 994 korun za jednosměrný let.

V prodeji jsou jen zpáteční letenky a s CLICK4SKY.com se tak do sedmi vybraných destinací cestující dostane za konečnou cenu 1988 korun. Cena je garantovaná a nemění se průběhu času, zahrnuje veškeré poplatky a taxy, včetně plnohodnotného občerstvení na palubě, nebo například přepravy zavazadel.

Služeb letecké společnosti CLICK4SKY.com využilo za prvních několik měsíců provozu již přes šedesát tisíc zákazníků. „Dosahované prodeje jsou stále nad naším očekáváním, některé destinace jsou již nyní na léto zcela vyprodané,“ řekl předseda představenstva CLICK4SKY.com Jan Kaše.

Letenky je možné koupit na internetové adrese www.click4sky.com nebo u velkých prodejců letenek, jako je například www.letuska.cz nebo www.kralovna.cz. Společnost prodává volnou kapacitu na vybraných letech Českých aerolinií. Díky tomu přepravuje klienty v žádaných časech, bez zbytečných přestupů a na hlavní letiště. Oproti nízkonákladovým konkurentům dostanou klienti CLICK4SKY.com standardní kompletní servis zdarma včetně občerstvení na palubě.