Citibank zvýšila sazbu na spořicím účtu na 3%

Na 3 procenta zvýšila Citibank s platností od tohoto týdne úročení vkladů na spořicích účtech. „Jsme přesvědčeni, že díky mimořádným službám, které klienti banky získávají spolu s možností tříprocentního zhodnocení, patří naše služba k jednoznačně nejatraktivnějším na českém trhu,“ zdůraznila produktová manažerka investičních a depozitních produktů Alexandra Talířová.

Spořicí účet lze u Citibank získat v rámci balíčků Citi konto a CitiGold. Ty zahrnují řadu služeb, jejichž využívání neznamená žádné další poplatky. Vedle neomezeného počtu výběrů z vlastních bankomatů, neomezeného počtu tuzemských plateb, využívání platební karty apod. mají klient zdarma i servis odborníků v oblasti úspor a investic.

„Jednou z největších předností Citibank je profesionální servis certifikovaných bankéřů v oblasti vkladových i investičních produktů. Konzultace při nakládání s úsporami jsou všem majitelům Citi kont a CitiGold balíčků a k dispozici bez jakýchkoliv dalších poplatků,“ zdůraznila Alexandra Talířová.

Unikátní Citi konto přitom přijde klienta na pouhých 99 Kč měsíčně. CitiGold určený těm, kteří u banky uloží, nebo jejím prostřednictvím investují alespoň 1,5 miliónu korun, je zcela zdarma.

Na spořicí účet lze převádět prostředky z běžného účtu s tím, že úročení je platné již od první vložené koruny a klient může s penězi na spořicím účtu dál libovolně nakládat.