Citibank podpoří projekt na Vinohradech, kde otevírá novou pobočku

Lidé na pražských Vinohradech si v měsíci červenci budou v anketě moci vybrat projekt, který zlepší jejich život ve čtvrti. Peníze na něj dá Citi - jedna z největších finančních skupin na světě, která otevírá na Vinohradské třídě další pobočku Citibank.

„Chceme lidem ukázat, že Citibank není jen bankou, která přináší lidem špičkové finanční služby, ale i dobrým sousedem. Naší upřímnou snahou je rozvíjet a podporovat okolí míst kde působíme. Proto jsme se rozhodli, že na pražských Vinohradech finančně podpoříme projekt, kteří si lidé z této čtvrti sami vyberou,“ říká Pavel Kusý, ředitel marketingových komunikací Citibank.

Ovlivnit projekt, který bude uskutečněn, není nijak složité. Ve dnech 9. června – 20. června budou ve vinohradských ulicích chodit kolportéři v tričkách Citi a rozdávat lidem anketní lístky. Na nich jsou uvedeny tři projekty, které Citibank vybrala spolu s Městskou částí Prahy 2. Stačí vybrat jednu z nabídek nebo navrhnout vlastní projekt a ten do ankety přihlásit jedním ze tří způsobů, popsaných na anketním lístku. Hlasovat lze ale i na speciálně vytvořených webových stránkách www.vasenovapobocka.cz. „Nejžádanější projekt pak bude realizovaný za finanční podpory Citibank,“ sdělil Kusý.

Pobočka na Vinohradské třídě 32 je prvním z celkem pěti nových pracovišť, které letos Citibank v hlavním městě otevře. Pobočky budou mít ojedinělou dvanáctihodinovou pracovní dobu. „I tímto krokem chceme vyjít vstříc našim zákazníkům. Víme, že v hlavním městě lidé pracují déle a nechceme je nutit, aby pro ně návštěva banky znamenala nějaké komplikace,“ sdělil Kusý.

Pro rozšíření pobočkové sítě v Praze se Citibank rozhodla proto, že je zde největší zastoupení jejích potenciálních retailových klientů, kterým banka nabízí díky příslušnosti k největší světové finanční skupině špičkové produkty a služby. „Téměř polovina pražských domácností má čistý příjem nad 30 tisíc korun měsíčně. Tito lidé budou ve svých požadavcích na bankovní servis stále náročnější a Citibank jim chce otevřít dveře k nejvyšší kvalitě bankovních služeb,“ doplnil Kusý.