Citibank nabízí studentům speciální kreditní karty

Citibank vytvořila ve spolupráci s GTS Alive nový produkt určený mladým lidem do 26 let a studentům.

Ti dostanou k Citi kreditní kartě navíc na jeden rok zdarma GTS Alive kartu, která umožňuje čerpání řady slev. Studenti vybraných vysokých škol pak navíc mohou využívat kreditního limitu až 20 tisíc Kč, a to bez doložení příjmů.

“Vysokoškolští studenti mají nejlepší předpoklady naučit se do budoucna využívat kreditní karty tak, aby jim přinášeli co největší prospěch. Karty pro mladé lidi s omezeným limitem čerpání jsou ideální příležitostí, jak si jejich držitelé mohou vyzkoušet přednosti tohoto produktu, aniž by disponovali nějakým výraznějším příjmem,“ vysvětluje manažer Citi kreditních karet Ondřej Moravec.

Citibank proto připravila pro posluchače vybraných vysokých škol speciální nabídku v podobě kreditního limitu v závislosti na ročníku studia. Studenti druhého a třetího ročníku studia mohou bez doložení příjmů využít kreditu až 15 tisíc Kč, studenti vyšších ročníků pak až 20 tisic Kč. Studentům stačí pouze vyplnit žádost o kreditní kartu, předložit občanský průkaz a dodat originál aktuální potvrzení o studiu nebo kopii Indexu (průkazu o studiu).

Mezi hlavní výhody této nabídky patří:

• mezinárodní kreditní karta zdarma, klient neplatí žádný poplatek za vydání ani vedení
  • až 55 dní bezúročného období
  • bezpečná karta díky ojedinělému designu – fotka a podpis na přední straně
  • blokace a vydání nové karty při ztrátě či krádeži karty zdarma
  • od okamžiku nahlášení ztráty či krádeže karty přebírá banka odpovědnost za vzniklé transakce
  • možnost zvolit si svůj vlastní PIN pro hotovostní výběry
  • detailní měsíční výpis zdarma
  • široká nabídka doplňkových pojištění a splátkových programů
  • klient navíc získává Alive kartu zdarma! Alive karta představuje spoustu slev pro mladé lidi do 26 let (vice na www.alivekarta.cz)

V případě zájmu o tuto nabídku stačí a studentům a mladým lidem do 26 let poslat sms na 720 001 582 ve tvaru CITIJMENOPRIJMENI nebo zavolat na 800 900 460 (více informací též na www.citibank.cz

Seznam VŠ, kterých se speciální nabídka týká: Česká zemědělská univerzita v Praze, České vysoké učení technické v Praze, Univerzita Karlova v Praze, Vysoká škola ekonomická v Praze, Masarykova univerzita v Brně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Západočeská univerzita v Plzni.