Citi získala ocenění Best Cash Management House v regionu střední a východní Evropy v rámci Awards for Excellence 2007 od časopisu Euromoney

Skupina Citi získala již druhým rokem po sobě ocenění časopisu Euromoney “The Best Cash Management House v regionu střední a východní Evropy.” Kromě toho Citi získala další dvě globální ceny: Best Emerging Market M&A House a Best ABS House, stejně tak jako i několik dalších regionálních či lokálních ocenění.

Karin Flinspach, ředitelka divize Global Transaction Services Citibank a.s. k ocenění uvedla: “Citi je poctěná oceněním Best Cash Management House v regionu střední a východní Evropy, které získala již druhým rokem po soběod mezinárodně uznávaného časopisu Euromoney. Naše aktivity v oblasti cash managementu zahrnují ve střední a východní Evropě celkem 10 zemí, 221 poboček a více než 98 tisíc inkasních míst. Získané ocenění dokazuje, že poskytujeme klientům v České Republice, stejně jako napříč celým regionem vynikající služby na poli cash managementu, které očekávají od takového partnera, jakým je společnost Citi.“

Ocenění Award for Excellence časopisu Euromoney tvoří soubor 25 globálních ocenění udělovaných na bankovních a kapitálových trzích pro nejlepší banky a obchodníky s cennými papíry ve více než 100 zemích celého světa. Časopis Euromoney, založený v roce 1969, uděluje tyto ceny institucím působícím v oblasti dluhopisů, strukturovaných úvěrů, ekvitních cenných papírů, správy investičních fondů, korporátních financí, devizového obchodování a regionálních trhů.