Citi jmenovala nového ředitele Consumer Bank

[Tisková zpráva] Bhaskar Katta byl jmenován novým ředitelem Consumer Bank v České republice. Obsazením této pozice Citibank potvrzuje svůj záměr posílit své postavení v oblasti retailového bankovnictví v České republice.

Bhaskar Katta, který se ujme nové funkce v průběhu října (oficiálně nastoupí po vyřízení nezbytných administrativních povolení), pracuje pro Citi od roku 1993. Bhaskar Katta je velmi schopným business lídrem orientovaným především na výsledky. Do nové pozice si přináší zkušenosti s širokou škálou retailových a korporátních bankovních produktů a procesů z různých trhů jako jsou Indie, Dubaj nebo Rusko. Do Prahy Bhaskar Katta přichází z ruské Citibank, kde řídil retailové bankovnictví. V České republice přebírá zodpovědnost za retailové bankovnictví a spotřebitelské úvěry zahrnující též kreditní karty.

"Obsazení zmíněné pozice je součástí naší strategie pokračovat v expanzi retailového bankovnictví a dále nabízet prvotřídní služby. Pan Katta přináší cenné mezinárodní zkušenosti, které získal ve svém předchozím působení v Rusku a na blízkém Východě, kde je Citi jednou z předních mezinárodních bank“, říká Shahmir Khaliq, generální ředitel Citibank Česká republika.

„Jsem velice rád, že se zapojím do Citi týmu v České republice. Těším se na vše nové, čím mne obohatí lokální trh a rovněž na zhodnocení svých zkušeností, díky nimž budu moci přispět v následujících několika letech k rozvoji našeho businessu. Rozhodně budeme pokračovat v orientaci na zákazníka a na jeho absolutní spokojenost, v čemž vidím hlavní podstatu k našim plánům růstu. Klientům chceme nabízet inovace a produkty a servis s přidanou hodnotou tak, abychom nejen splnili, ale i překonávali jejich vysoká očekávání. Rovněž bychom rádi navázali na skvělé výsledky karty Citi Shopping a co-brandových karet. Plánujeme také dále rozvíjet oblast Wealth Managementu,“ říká Bhaskar Katta, nový ředitel Consumer Bank Citibank Česká republika.

Bhaskar Katta je ženatý a má dvě děti.