CITCO – Finanční trhy rozšiřuje portfolio partnerských bank

Jeden z největších nebankovních poskytovatelů devizových služeb na českém trhu CITCO – Finanční trhy rozšiřuje od 9. března portfolio svých partnerských bank. Raiffeisenbank a GE Money Bank tak doplní ING Bank, Komerční banku a Českou spořitelnu, které byly partnery dosud. Společnost tím poskytuje možnost rychle a bez poplatku vypořádat obchod pro klienty s účtem v nových partnerských bankách.

Chceme klientům nabízet nadstandardní služby s maximální efektivitou, vysvětluje Martina Rubínová, výkonná ředitelka společnosti CITCO – Finanční trhy. Firmám, které mají účty v našich partnerských bankách, můžeme nabídnout rychlejší vypořádání směnného obchodu. Proto jsme díky spolupráci s více bankami schopni rychleji uspokojit více klientů, dodává Rubínová.

Počet klientů společnosti převyšuje 2 tisíce firem a neustále roste. Měsíčně zprostředkovává obchody za více než 2 miliardy Kč. Společnost CITCO – Finanční trhy si zakládá na individuálním přístupu k potřebám zákazníků a na nízkých transakčních nákladech. Neorientuje se pouze na velké firmy, ale také na malé a střední podniky.