Chorvatské kuny jsou v Raiffeisenbank přes léto bez poplatku

Turisté cestující v letních měsících do Chorvatska mohou nyní využít zvýhodněnou nabídku Raiffeisenbank a.s. na nákup chorvatských kun.Při nákupu chorvatské měny navíc zájemci získají možnost poplatkových prázdnin za vedení u nově zakládaného balíčku Kompletkonto.

Banka nabízí nákup chorvatských kun bez poplatku, akce potrvá od 1. července do 15. září letošního roku. Důvodem pro zvýhodnění právě této měny je fakt, že do Chorvatska každoročně směřuje nejvíce českých turistů. Podobnou zvýhodněnou nabídku přitom banka měla již v loňském roce. Standardní poplatek za nákup ostatních valut v Raiffeisenbank činí 1 % z prodávané částky, min. 50 Kč a maximálně 1000 Kč.

Nabídka není omezena pouze na klienty banky, může ji využít kdokoli. Zákazníkům, kteří dosud nemají u Raiffeisenbank běžný účet v rámci balíčku Kompletkonto, banka navíc nabídne šestiměsíční poplatkové prázdniny na vedení balíčku.

Klienti Raiffeisenbank mohou na letní dovolené rovněž využít širokou nabídku služeb v oblasti platebních karet. Banka v rámci platebních karet mj. zdarma nabízí pojištění karty proti zneužití v případě její ztráty či odcizení. Volitelnou součástí platební karty je rovněž cestovní pojištění pro držitele karty a jeho rodinné příslušníky. Financovat dovolenou je možné rovněž prostřednictvím kreditních karet s bezúročným obdobím až 45 dní.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.