Cetelem představuje Motoúvěr na výstavě Motocykl 2007

Cetelem bude letos prezentovat svůj Motoúvěr na výstavě Motocykl 2007, která se bude konat od 8. do 11.3. 2007 na Výstavišti v Praze Holešovicích. Kromě vlastního stánku, kde si můžete nechat spočítat vzorovou kalkulaci na vybraný motocykl, se bude Cetelem prezentovat i na stáncích specializovaných partnerů Kawasaki a Kymco.

„Návštěvníkům výstavy, kteří budou obdivovat nové motocykly, chceme nabídnout možnost, jak výhodně a jednoduše financovat nákup vybraného modelu,“ uvedl Radek Veselý, ředitel správy financování motorových vozidel společnosti Cetelem. „Na našem stánku vybereme všem zájemcům nejvhodnější produkt a spočítáme konkrétní podmínky splácení na vybraný motocykl.“

Produkt Motoúvěr, který bude Cetelem na výstavě Motocykl 2007 prezentovat, je moderní spotřebitelský úvěr, který Cetelem nabízí soukromým osobám i podnikatelům. Výhodou Motoúvěru je kromě výhodného úročení i to, že Cetelem na něj nepožaduje žádné zajištění. Velký technický průkaz vlastní klient a vlastnické právo k financovanému motocyklu není zastaveno (v případě fyzických osob). Pro úvěry do 300 000 Kč není nutné ani havarijní pojištění motocyklu (pro právnické osoby pro úvěry do 150 000 Kč).

Klienti si mohou také hned při vyřízení úvěru sjednat výhodné havarijní pojištění a povinné ručení od společnosti Kooperativa a pojištění schopnosti splácet úvěr, který je ochrání v případě nepříznivých životních událostí, jako je např. dlouhodobá pracovní neschopnost nebo ztráta zaměstnání. Toto pojištění zajišťuje POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA.

Kromě vlastní expozice bude Cetelem představovat svou nabídku i na stáncích spolupracujících společností Kawasaki a Kymco. Ve spolupráci s Kawasaki připravil Cetelem speciální produkt Kawasaki Credit na financování motocyklů a čtyřkolek. Pro všechny motocykly a čtyřkolky (s výjimkou motokrosových speciálů) připravil navíc Cetelem spolu s Kawasaki slevu ve výši 10 000 Kč jako bonus při financování prostřednictvím Kawasaki Creditu.