Cetelem otevřel novou pobočku v Ústí nad Labem

Společnost Cetelem rozšiřuje počet svých poboček. Nové zastoupení společnosti bylo tento týden slavnostně otevřeno v Ústí nad Labem v ulici Velká Hradební. Pobočky Cetelem se zaměřují zejména na poskytování osobních půjček, klienti zde ale mohou získat i úvěrovou kartu Aura nebo informace o dalších produktech z nabídky společnosti.

„Vycházíme vstříc klientům, kteří dávají přednost osobnímu jednání,“ vysvětlil ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti CETELEM ČR, a.s. „Po Praze, Ostravě a Brně tak nyní otevíráme pobočku i v Ústí nad Labem, abychom se přiblížili našim klientům v severních Čechách,“ upřesnil Václav Horák. V prostorách pobočky bude dále umístěno oddělení zabývající se zpracováním půjček. Nová pobočka poskytne výhledově zaměstnání až 30 lidem.

O Osobní půjčce Cetelem

Osobní půjčky Cetelem mohou být účelové i neúčelové půjčky, které mohou klienti využít na financování nákladnějších projektů, například na pořízení nebo přestavbu domu či bytu, na koupi nového či ojetého automobilu nebo na financování rodinné události. Cetelem nabízí u příležitosti otevření pobočky v Ústí nad Labem svým klientům speciální „jarní nabídku“ osobních půjček s úrokovou sazbou od 8,5 % p.a. (RPSN od 9,23).

Zájemci mohou o půjčku zažádat přímo v nové pobočce v Ústí nad Labem nebo využít bezplatné telefonní linky 800 900 050. Půjčku mohou vyřídit rovněž prostřednictvím internetu na stránkách www.cetelem.cz.